εδώ δεν είναι Βαλκάνια, εδώ είναι παίξε-γέλασε,karagiozstate




Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

… “κι ο Ομπάμα δυσκολεύεται”(!!!)

Ανθηροστόμου και Υακίνθης, αν-οσίων

“φθάνει πιά”…

1 σχόλιο:

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    “Φθάνει πια! -”Jetzt genug!”-η ύπουλη γκεμπελική παρότρυνση του Μεσοπόλεμου. Ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου επέρριπτε, προεκλογικά, την ευθύνη της ηθικής και υλικής κατεδάφισης της Χώρας από αλλεπάλληλες ανίκανες και, κυρίως, φαύλες Κυβερνήσεις-στις οποίες μετείχε-στον δύσμοιρο Κώστα Καραμανλή. Κατ’ ουσία δύσμοιρο αφού, χωρίς να έχει ποτέ διεκδικήσει ούτε την προεδρία ορεινής Κοινότητας, επιλέχτηκε από συμμορία βαρόνων ως αντίπαλο δέος κακότροπης Φάρας. Και, σαν να μην “έφθανε πια” μια τριακονταετία φαύλης προεκλογικής επαγγελιολογίας, αν και ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την οικτρή οικονομική κατάσταση της Χώρας, υποσχέθηκε σε ανύποπτους και αφελείς ψηφοφόρους μετεκλογικές παροχές δισεκατομμυρίων ευρώ. Αλλά μετά πενήντα ημέρες αλλεπάλληλων υποκαταστάσεων-με το προαιώνιο χυδαιότατο πρόσχημα της “Καμμένης και Έρημης Γης”-αφρόνων υποσχέσεων με δυσμενέστερες ρυθμίσεις, εμείς, τώρα, θ’ αναφωνίσουμε “Φθάνει πια! ”.
    24 Νοέμβριος 2009 8:37 μμ

    Ο/Η Πειραιώτης Καπετάνιος, εν πλω είπε...
    Ο Γιωργάκης στις ευρωεκλογές «έκλεψε» κι άλλο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ρητό, τη ρήση (προσοχή …στην ορθογραφία) της Ρόζας Λούξεμπουργκ “Sozialismus oder Barbarei”(Σοσιαλισμος ή Βαρβαρότητα)για μην μείνουν παραπονεμένοι κι οι Κόκκινοι Φασίστες. Οι Αμερικάνοι έχουν μόνο το Time is Money που δεν κολλάει εδώ αφού μας φάγανε και 20 χρόνια Time αλλά και τα Money…
    24 Νοέμβριος 2009 8:41 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    8:32 "ΓΙΩΡΓΟ!ΣΕ ΠΑΜΕ!" ή "ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;"
    24 Νοέμβριος 2009 8:44 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    τάπες και μετά καπετάνιε χέστηκες πάνω σου..
    24 Νοέμβριος 2009 8:51 μμ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΘΡΩΠΑΚΙ 8:51 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.ΕΣΥ ΞΥΛΑΡΜΕΝΟΣ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ...

    24 Νοέμβριος 2009 9:32 μμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ...ΡΗΣΗ ΤΗΣ Ρόζας Λούξεμπουργκ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ...ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ!

    24 Νοέμβριος 2009 9:45 μμ

    Ο/Η Θωμάς Άπιστος είπε...
    ...ΛΑΚΩΝΙΚΟΤΕΡΑ: Η "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ-INC." HTAN ANETOIMH ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ "ΝΟΜΗ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    25 Νοέμβριος 2009 10:41 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή